Składniki:
fasola Jaś | 50 dag. |
szklanka wrzątku | 4 szkl. |
sól | 1 łyżeczki |
cukier | 1|2 łyżeczki |
cząber | 1|2 łyżeczki |
cebula | 2 szt |
boczek | 25 dag |
sok z cytryny | 1 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasola Jaś | 50 dag. |
szklanka wrzątku | 4 szkl. |
sól | 1 łyżeczki |
cukier | 1|2 łyżeczki |
cząber | 1|2 łyżeczki |
cebula | 2 szt |
boczek | 25 dag |
sok z cytryny | 1 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: