Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto cytrynowe z owocami
Lukier: zmieszać cukier puder z sokiem i wrzątkiem aż do całkowitego połączenia.
Smacznego!
czerwone porzeczki lub czerwone na pół z czarnymi | 20 dkg |
jajko | 5 szt |
cukier puder | 25 dkg |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 20 dkg |
cytryna | 1 szt |
mąka | 25 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
lukier | |
cukier puder | 3 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
wrzątek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: