Biała rzodkiew z ofórkiem i miętą

Biała rzodkiew z ofórkiem i miętą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała rzodkiew

    50 dkg
  • posiekana mięta

    2 łyżki
  • sok z cytryny, cukier, sól

    do smaku
  • jogurt naturalny

    100 g
  • ogórek

    1 średnia sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew zetrzec na tarce o małych oczkach. Skropic sokiem z cytryny. Ogórek pokroic w kostkę i dodac do rzodkwi. Jogórt przyprawic solą i cukrem oraz wymieszac z miętą. Dodac do warzyw i wymieszac. Odstawic na minimum 15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela20

15.05.2010 11:11
Chyba miało byc z ogórkiem... ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat