Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Groch z kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groch 100 g
cebula
olej
mąka
sól
pieprz
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Groch z kapustą

Groch myjemy i zalewamy zimną wodą, zostawiamy na noc, następnego dnia odsączamy i gotujemy aż zmięknie. W międzyczasie dodajemy 1 łyżkę oleju, sól oraz pieprz. Cebulkę zarumienić na rozgrzanym oleju, następnie połaczyć groch z cebulką i kapustą, wymieszać i gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 20.09.2011 11:22
ssuper
Katarzyna99 12.05.2011 02:06
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak