Pieczarkowe nadzienie do kruchych babeczek

Pieczarkowe nadzienie do kruchych babeczek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • majeranek

    2 łyżeczki
  • cebula

    1 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • masło

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroic w drobną kosteczkę. Na rozgrzanym maśle podsmażyc cebulę a następnie dodac pieczarki. Smażyc około 5 minut. Doprawic majerankiem, solą i pieprzem. Farszem napełniac babeczki lekko ugniatając i zapiekac w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

AGNIESZKA144

21.02.2012 18:08
bardzo lubię te pieczarki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat