Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 sztuka
  • cebula

    2 sztuki
  • ser biały

    20 dag
  • musztarda

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • Szczypiorek cienki

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz czamy mielony Prymat

    do smaku
  • jaja na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli starannie wyciągamy ości. Jajka oraz ser biały rozgniatamy widelce. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do wszystkich składników musztardę oraz majonez i mieszamy na jednolitą masę. Pasta z makreli najlepiej smakuje na pieczywie posypana szczypiorkiem. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Motorek

18.02.2013 15:14
bardzo smaczna pasta

RenataZ-et

05.01.2013 22:15
super z pieczywem

natii3624

29.06.2012 23:36
mniam! :)

Agnik

07.05.2011 17:56
robię taką tylko bez sera

rzenia15

12.03.2011 20:36
pychota

marta639

17.09.2010 21:55
super na śniadanko

bogumiła3

15.09.2010 16:25
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat