Przepis i sposób przygotowania na: Parzybroda
Jeżeli nie macie cytryny, użyjcie kwasku cytrynowego :)
kapusta biała | 1 kg (najlepiej młoda kapusta) |
ziemniaki młode | 0,7 kg |
boczek wędzony | 200 gram |
cebula | 2 sztuki |
sok z cytryny | |
majeranek | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
cukier | 1 łyżka |
woda | 3 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
Kwas cytrynowy Prymat | |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: