Składniki:
fasolka szparagowa | 25 dag |
kalafior | 1/2 sztuki |
ogórki małosolne | 2 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyzeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
fasolka szparagowa | 25 dag |
kalafior | 1/2 sztuki |
ogórki małosolne | 2 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyzeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: