Ajer koniak

Ajer koniak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier puder

    2 szklanki
  • żółtka jaj

    14 szt
  • mleko

    2,5 szklanki
  • spirytus

    0,5 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zółtka z cukrem ubic do białości dodać mleko cukier wanilinowy , na końcu powoli spirytus.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna/kate1980

21.06.2013 22:14
uwielbiam ajerkoniak szczególnie dodawać do kremów

Pani Domu

22.10.2012 18:40
pyszności

Pani Domu

22.10.2012 18:40
pyszności

agata1722

26.02.2012 23:39
lubie

Kate131

10.06.2011 16:55
mniam,bardzo lubie

Krzysztof42

12.05.2011 19:33
straszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat