Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos po cygańsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
papryka czerwona 2 szt
pieczarki 1 kg
ogórki konserwowe 1 słoik litrowy
cebula 3-4 szt
mięso mielone 1 kg
sól
jajko 1 szt
majeranek
oliwa
przecier pomidorowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos po cygańsku

Kapusta pokrojoną sprzyć.Paprykę, pieczarki, ogórki, cebula pokrojoneusmażyc na oliwie.Po usmażeniu wrzucc do kapusty i razem wszystko gotować.Mielone przyprawic jak na klopsiki.Nastepnie zrobic małe kuleczki i usmazyc na oliwie.Potem wrzucic do kapusty.Wszystko razem gotowac.Pod koniec dodac przecier pomidorowy i kethcup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 27.08.2013 08:00
szkoda, że zdjęcie nieostre ale bigos na pewno taki był ;)
aisza1 15.01.2013 07:49
pyszny
Tika4444 07.04.2012 09:15
super bigos
Tika4444 07.04.2012 09:15
super bigos
Tika4444 07.04.2012 09:15
super bigos
aga130982 26.03.2012 19:02
super
romanrafal
romanrafal 18.03.2012 11:30
pyszny
berys18 14.03.2012 12:53
ciekawy pomysł
berys18 14.03.2012 12:53
ciekawy pomysł
okrysia 28.02.2012 20:25
ciekawie się zapowiada, trzeba spróbować.
Marzena34 27.02.2012 16:15
wspaniały
Izabela28 23.02.2012 11:36
aż ślinka leci na taki bigos:)
Rique 02.05.2011 22:46
Uwielbiam bigos:)
iza15 13.01.2011 22:46
smaczny
ziutula
ziutula 08.01.2011 04:42
smacznego...
Małgorzata106 03.01.2011 21:04
dobre :)
jolaxa 02.12.2010 21:58
pycha
MAR3STA 18.11.2010 14:47
bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak