Składniki:
ryż | 2 SZKLANKI |
parówka | 8 SZTUK |
pomidor | 2 SZTUKI |
olej | |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
świeże zioła | |
fasola | 1 PUSZKA |
cebula czerwona | 1 SZTUKA |
papryka czerwona | 1 SZTUKA |
parmezan | 2 starty |
ryż | 2 SZKLANKI |
parówka | 8 SZTUK |
pomidor | 2 SZTUKI |
olej | |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
świeże zioła | |
fasola | 1 PUSZKA |
cebula czerwona | 1 SZTUKA |
papryka czerwona | 1 SZTUKA |
parmezan | 2 starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: