Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOLOROWE GAŁKI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
czerwonej fasoli 1 puszka
kiszonych ogórków 6 szt
cebula 1 szt
keczupu 25 dag
pryprawa do gyrosa 1
sól, pieprz
olej do smażenia
papryka czerwona 1 szt
ryż 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWE GAŁKI

RYŻ GOTUJEMY NA SYPKO, MIĘSO KROIMY W MAŁĄ KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA OLEJU POD KONIEC DODAJEMY PRZYPRAWĄ DO GYROSA. FASOLĘ ODSĄCZAMY, PAPRYKĘ, OGÓRKI, I CEBULĘ KROIMY W MAŁĄ KOSTKĘ, WARZYWA MIESZAMY Z RYŻEM I MIĘSEM, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM I DODAJEMY MAJONEZI KECZUP, SCHŁADZAMY 2 GODZINY

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak