Składniki:
pieczarki | 40 dag |
cebula | |
wywar z wloszczyzny | 2 litry |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
śmietana | 1 szklanka |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
grzanki |
pieczarki | 40 dag |
cebula | |
wywar z wloszczyzny | 2 litry |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
śmietana | 1 szklanka |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
grzanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: