Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser jabłkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chudego serka homogenizowanego 200 gram
świeża mięta
baton 4 zbożowe
jabłka rozgotowane

Przepis i sposób przygotowania na: Deser jabłkowy

Serek homogeniozwany ubij, a batoniki rozkrusz. Na dnie szklanek umieść warstwę rozgotowanych jabłek(nie trzeba już do nich dodawać cukru!), a następnie po 1 łyżce serka homogenizowanego i 1 łyżce rozkruszonych batoników. Powtórz jeszcze raz takie same warstwy. Gotowe porcje deseru możesz ozdobić liści mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak