Składniki:
płaty śledziowe | 4 SZTUKI |
ogórki kiszone | 2 SZTUKI |
cebula | 1 SZTUKA |
pietruszka zielona | 1 PĘCZEK |
przecier pomidorowy | 3 ŁYŻKI |
olej | 3 ŁYŻKA |
ocet winny | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
papryka czerwona | 1 SZTUKA |
płaty śledziowe | 4 SZTUKI |
ogórki kiszone | 2 SZTUKI |
cebula | 1 SZTUKA |
pietruszka zielona | 1 PĘCZEK |
przecier pomidorowy | 3 ŁYŻKI |
olej | 3 ŁYŻKA |
ocet winny | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
papryka czerwona | 1 SZTUKA |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: