Składniki:
sos smietanowo-koperkoowy | 1 szt. |
śmietana 22% | 200 ml. |
filet z dorsza | 350 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 lyzki |
posiekany szczypior | 2 lyzki |
brokuły | 100 g |
ser żółty | 50 g |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | 2 lyzki |
jajko | 1 szt. |
sos smietanowo-koperkoowy | 1 szt. |
śmietana 22% | 200 ml. |
filet z dorsza | 350 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 lyzki |
posiekany szczypior | 2 lyzki |
brokuły | 100 g |
ser żółty | 50 g |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | 2 lyzki |
jajko | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: