Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia, odc. 31. Kotleciki z serem i dipem meksykańskim
Kroki postępowania





mięso mielone | 500 g (wołowo-wieprzowe) |
ser żółty | 100 g (tarty) |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej rzepakowy | (do smażenia) |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 opakowanie |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt. (ze szczypiorkiem, kostka) |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Party Dip Meksykański | 1 opakowanie |
keczup łagodny | 100 g |
kapary całe Smak | 1 łyżeczka (posiekane) |
pomidorki cherry | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: