Składniki:
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
woda | 2,5 szklanki |
sól | |
masło | 3 łyżki |
grzyby | 0,8 kg |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
ser tylżycki | 0,05 kg |
sól, pieprz |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
woda | 2,5 szklanki |
sól | |
masło | 3 łyżki |
grzyby | 0,8 kg |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
ser tylżycki | 0,05 kg |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: