Składniki:
cebula | 1 |
por (biała część) | 1 |
ser plesniowy np.gorgonzola | 200 g |
cukinia | 500 g |
czerwonego wina | 100 ml |
olej do smażenia | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
filet z indyka | 500 g |
śmietana 12% | 200 ml |
cebula | 1 |
por (biała część) | 1 |
ser plesniowy np.gorgonzola | 200 g |
cukinia | 500 g |
czerwonego wina | 100 ml |
olej do smażenia | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
filet z indyka | 500 g |
śmietana 12% | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: