Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
podudzia z kurczaka
8 szt. -
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat
1 opakowanie -
Musztarda delikatesowa Prymat
3 łyżki -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
(do smaku) -
Pieprz czarny mielony Prymat
(do smaku) -
tymianek
(do smaku) -
olej rzepakowy
1/2 szklanki -
fasola
200 g (ugotowanej/konserwowej) -
pieczarki
200 g (plastry) -
pomidory suszone Smak
2 łyżki (paski) -
oliwki zielone Smak
1 łyżeczka -
cebula
1 szt. (pokrojona w kostkę) -
por (biała część)
1 szt. (piórka) -
czosnek
4 ząbki (plastry) -
wino białe wytrawne
100 ml -
rosół z kury Kucharek
1 litr -
natka pietruszki
1 pęczek
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia, odc. 26. Pikantny kurczak z fasolą i pieczarkami
Kroki postępowania






Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się