Składniki:
wywar ważywny lub mięsny | 2 litr |
ziemniaki | 500 g |
marchewka | 1 |
masło | 1 łyżka |
koperek | |
cebule | 2 |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 2-3 |
grzyby świeże | >500 g |
wywar ważywny lub mięsny | 2 litr |
ziemniaki | 500 g |
marchewka | 1 |
masło | 1 łyżka |
koperek | |
cebule | 2 |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 2-3 |
grzyby świeże | >500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: