Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDŻ NA SŁODKO

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 0,5 kg
cebula 2-3 szt
oliwa 1/2 szkl
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
sól, pieprz, cukier
rodzynki garść

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDŻ NA SŁODKO

Pieczarki oczyścić,pokroić w plastry,a cebulę w pół plastry i zeszklić na oleju,dodać koncentrat i przyprawić do smaku.Wystudzić,dodać wypłukane i pokrojone w dzwonka śledzie oraz rodzynki.Wymieszać i wstawić do lodówki na kilka godzin.Najlepsze na 2-3dzień.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna6 18.02.2011 08:41
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak