Składniki:
wywar z kości | ok 2 l |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
ziele angielskie | 2 ziarna |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 100 g |
śmietana 18 proc | 1/3 szklanki |
mąki | 1 łyżeczka |
ryż | 150 g |
wywar z kości | ok 2 l |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
ziele angielskie | 2 ziarna |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 100 g |
śmietana 18 proc | 1/3 szklanki |
mąki | 1 łyżeczka |
ryż | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: