Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
marchewka
2 sztuki -
pietruszka
1 sztuka -
korzeń chrzanu
1 sztuka -
maliny mrożone
200 gramów -
antrykot wołowy
200 gramów -
buraki
1,5 kilograma -
suszone jabłka
garść -
wędzone śliwki
garść -
Majeranek suszony Prymat
1 łyżka -
Ziele angielskie całe Prymat
5 ziaren -
Liść laurowy suszony Prymat
5 liści -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
2 łyżeczki -
Pieprz czarny Prymat w młynku
1/2 łyżeczki -
cukier
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Wigilijny barszcz czerwony z uszkami.*.
Kroki postępowania




Komentarze (1)