Składniki:
40 dkg grubej kiełbasy np. | |
krakowska, mortadela, szynkowa | |
mąka | 2 łyżki |
mleko | 1/4 szklanki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
ser żółty | 5 dkg |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia |
40 dkg grubej kiełbasy np. | |
krakowska, mortadela, szynkowa | |
mąka | 2 łyżki |
mleko | 1/4 szklanki |
woda letnia | 1/4 szklanki |
ser żółty | 5 dkg |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: