Rzepa w śmietanie

Rzepa w śmietanie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzepa

    1 sztuka
  • śmietana

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzepę myjemy obieramy i kroimy w kostkę. Dusimy do miękkości w małej ilości wody. Doprawiamy solą i wlewamy śmietanę - mieszamy i chwilkę jeszcze gotujemy. Rzepę podajemy na ciepło. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

08.11.2012 18:14
ciekawa propozycja

pigila

25.02.2012 21:43
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat