Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 13. Pikantna zupa pieczarkowa z imbirem
Kroki postępowania






pieczarki | 200 g (obrane, plastry) |
pierś z kurczaka | 1 szt. (pokrojona w paseczki) |
cebula | 1 szt. (pokrojona w kostkę) |
czosnek | 1 ząbek (plastry) |
olej rzepakowy | (do smażenia) |
soczewica | 1 puszka (bez zalewy) |
rosół z kury Kucharek | 1 litr |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
śmietana | 200 ml |
kapary całe Smak | 1 łyżka (posiekane) |
kolendra | 1 pęczek (siekana) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: