Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane grzybki
Marynowane grzybki są świetne jako dodatek do przekąsek np. koreczków, past, sałatek, kanapek, bigosu. Grzybki na naszym stole dodają uroku i smaku lata przez cały rok.
grzybki leśne malutkie | 1,5 kg |
ocet | 1 l |
rozmaryn gałązki | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
czosnek w ząbkach | 5 szt |
ziarenaka piaprzu | 10 szt |
sól | 1 szczypta |
woda | 1,3 l |
cukier | 2 łyżki |
ziele angielskie | 10 szt |
ziarenka gorczycy | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: