SALATKA WLOSKA Z CIELECINA

SALATKA WLOSKA Z CIELECINA

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    35 DAG
  • PACZEK WLOSZCZYZNY

    1 SZT.
  • pomidory

    8 SZT.
  • cykoria

    SZT.
  • anchois

    5 DAG
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

CIELECINE UGOTOWAC DO MIEKKOSCI Z UMYTA OSUSZONA WLOSZCZYZNA , LISCIEM LAUROWYM I ZIELEM ANGIELSKIM. UGOTOWANA CIELECINE WYJAC Z POWSTALEGO BULIONU SCHLODZIC POKROIC NA MALE KAWALKI. POMIDORY UMYC I POSIEKAC. DROBNO POKROIC OCZYSZCZONY FENKUL (LUB CYKORIE) CALOSC WYMIESZAC. WIERZCH SALATKI OBLOZYC FILETMI ANCHOIS.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Monika192

01.11.2010 18:42
brzmi ciekawie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat