Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ze świeża kolendrą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

50g kaszy jeczmiennej
200g cieleciny bez kości
200g zacierki
80g cebuli
tłuszcz
100ml smietany
natka pietruszki
rosół warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ze świeża kolendrą

Kasze wrzycic do wrzacego bulionu i gotowac w polowie procesu dodac zmielone mieso. Dodac zacierki i przyprawy nadal nadal gotowac. Cebule drobno pokroic usmazyc polaczyc z zupa i smietana dopraeic. Kolendre oraz natke posiekac. Zupe nalozyc na talerz i posypac ziolami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak