Przepis i sposób przygotowania na: schab w sosie grzybowym
Poddusić kilka minut .. mąkę rozrobić w odrobinie wody i dodać do sosu.. przemieszać i dprowadzić do wrzenia .. Podawać z ziemniakami i surówką. Posypać natką pietruszki
schab bez kości | zależna od potrzeb |
cebula | 1 szt |
kostka grzybowa | 1 szt |
woda | 1 szkl |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | |
tłuszcz do smażenia | |
mąka | 2 łyżeczki |
pieczarki | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: