surówka z czerwonej kapusty z porem

surówka z czerwonej kapusty z porem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    50 dkg
  • duże pory (białe części)

    2 szt
  • ocet winny

    4 łyżki
  • sól, pieprz i cukier

    do smaku
  • oliwa

    5-6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkowac. Pory pokroic na cienkie półplasterki. Wymieszac razem. Oliwę wymieszac z octem, dodac do surówki, wymieszac, doprawic solą, cukrem i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justa32

16.10.2011 14:34
mniam

Ela20

16.06.2010 17:50
Pyszna ta surówka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat