Szaszłyki z pieczarek

Szaszłyki z pieczarek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1 kilogram
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki płuczemy w wodzie, nastepnie ostroznie nadziewamy na patyczki szaszłykowe. Z obu stron smarujemy majonezem, oproszamy sola i pieprzem i pieczemy w piekarniku w temperaturze 185 stopni około 15-20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Renataj

01.06.2012 23:57
Fajny dodatek do mięsiwa z grilla np. karkówki

mic

27.03.2012 12:46
pieczone peiczarki ana grillu sa dobre i jeszcze je przyprawic

goofy9

09.07.2011 09:30
szybkie i bardzo smaczne

iknkirke

30.03.2011 10:03
fajny pomysł

ewelina/bunia

23.11.2010 17:10
pycha

Iwusia

04.08.2010 15:00
Fajne dla miłośników grzybków :)

Pyza

24.05.2010 08:40
Sezon na grilla ruszył jutro je zjem

Bartolomeo

09.05.2010 12:21
Ciekawa koncepcja ciekawe jak smakuje

Małgorzata113

09.05.2010 09:39
Bardzo fajne, bezmięsne szszłyki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat