Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta na kanapkę

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała fasola 1 puszka
czosnek 1, 2 ząbki
pieprz do smaku
cebula 1 szt
oliwa 1 łyżka
ryba wędzona 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta na kanapkę

Fasolę rozgnieść widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Następnie dobrze utrzeć z rybkami. Dodać czosnek, pieprz, oliwę. Smarować dobre pieczywo i na to plastry cebuli, najlepiej czerwonej / ja daje jeszcze czasami plasterki kiszonego lub konserwowego ogórka/.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 03.05.2011 13:54
mniam
iwona332 18.02.2011 13:38
super
Kate131 15.08.2010 09:06
ciekawe
kubalo 26.05.2010 11:31
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak