Pasta na kanapkę

Pasta na kanapkę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała fasola

    1 puszka
  • czosnek

    1, 2 ząbki
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    1 szt
  • oliwa

    1 łyżka
  • ryba wędzona

    1 (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę rozgnieść widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Następnie dobrze utrzeć z rybkami. Dodać czosnek, pieprz, oliwę. Smarować dobre pieczywo i na to plastry cebuli, najlepiej czerwonej / ja daje jeszcze czasami plasterki kiszonego lub konserwowego ogórka/.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia47-47

03.05.2011 13:54
mniam

iwona332

18.02.2011 13:38
super

Kate131

15.08.2010 09:06
ciekawe

kubalo

26.05.2010 11:31
bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat