Składniki:
kapusta pekińska | 1 |
ugotowana biala kielbasa | 30dag |
ser żółty | 150g |
rzerzucha | |
pomidor | |
sos | |
majonez | 1/2szkl |
Musztarda francuska Prymat | 1lyzka |
czosnek | |
natka pietruszki | |
sól, pieprz | |
bulion | 1/4 szklanki |
kapusta pekińska | 1 |
ugotowana biala kielbasa | 30dag |
ser żółty | 150g |
rzerzucha | |
pomidor | |
sos | |
majonez | 1/2szkl |
Musztarda francuska Prymat | 1lyzka |
czosnek | |
natka pietruszki | |
sól, pieprz | |
bulion | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: