Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
rostbef wołowy
80 g -
szczypiorek
1 pęczek -
limonka
1/2 szt. (sok) -
miód
1 łyżka -
cebula czerwona
1 szt. -
czosnek
1 ząbek -
Musztarda francuska Prymat
1 łyżka -
pomidor
2 szt. -
ogórek
1 szt. -
cukier
-
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
2 łyżki -
makaron sojowy
2 garści (lub ryżowy) -
olej słonecznikowy
50 ml -
Papryka ostra mielona Prymat
-
Imbir mielony Prymat
-
Przyprawa curry orientalna Prymat
Sposób przygotowania
Kroki postępowania










Aby wołowina zachowała soczystość wystarczy, jeśli szybko ją przesmażymy z dwóch stron.![]()
Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się