Składniki:
ser ricotta | 125 G |
jajko | 2 SZT |
śmietana | 2 ŁYŻKI |
szpinak | 300 G |
SÓL, PIEPRZ, GAŁKA MUSZKATAŁOWA,OSTRA PAPRYKA | 1 SZCZYPTA |
PUSZKA POMIDORÓW | 1 SZT |
bazylia | 2 SZCZYPTY |
bulion | 1 SZKLANKA |
cannelloni | 1 OPAKOWANIE |
ser ricotta | 125 G |
jajko | 2 SZT |
śmietana | 2 ŁYŻKI |
szpinak | 300 G |
SÓL, PIEPRZ, GAŁKA MUSZKATAŁOWA,OSTRA PAPRYKA | 1 SZCZYPTA |
PUSZKA POMIDORÓW | 1 SZT |
bazylia | 2 SZCZYPTY |
bulion | 1 SZKLANKA |
cannelloni | 1 OPAKOWANIE |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: