Składniki:
filety z ryby | 4 szt |
ser pleśniowy | 15 dkg |
szpinak | 15 dkg |
mąka | 4 łyz |
czosnek | 3 zabki |
śmietana 30% | 400 ml |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyż |
filety z ryby | 4 szt |
ser pleśniowy | 15 dkg |
szpinak | 15 dkg |
mąka | 4 łyz |
czosnek | 3 zabki |
śmietana 30% | 400 ml |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: