Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z grzankami
do wywaru mięsnego. Z masła i mąki zrobić zasmażkę. Dodać do zupy razem z majerankiem i zagotować. Na koniec dodać natkę pietruszki. Podawać z grzankami.
skrzydełek | 3 sztuki |
marchewki | 2 sztuki |
pietruszki | 1 mały korzeń |
pora | 1/2 sztuki |
majeranek | do smaku |
sól, pieprz | do smaku |
mąki | 1 łyżka |
siekanej natki pietruszki | 2 łyżki |
masła | 1 łyżka |
grzanki | .. .. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: