Składniki:
szkl. świeżych leśnych jeżyn | 1,5 |
brzoskwinie | 1-2 |
jajko | 2 |
szkl. cukru | 1/2 |
łyżeczek żelatyny + 1/2 szkl. wody | 5 |
kropli esencji waniliowej | kilka |
op. galaretki brzoskwiniowej w proszku | 1 |
jogurt | 1 l (gęsty) |
szkl. świeżych leśnych jeżyn | 1,5 |
brzoskwinie | 1-2 |
jajko | 2 |
szkl. cukru | 1/2 |
łyżeczek żelatyny + 1/2 szkl. wody | 5 |
kropli esencji waniliowej | kilka |
op. galaretki brzoskwiniowej w proszku | 1 |
jogurt | 1 l (gęsty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: