Składniki:
wołowina bez kości | 60 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
śmietana | 70 ml |
grzyby suszone | 5 dag |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
wołowina bez kości | 60 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
śmietana | 70 ml |
grzyby suszone | 5 dag |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: