Składniki:
pieczarki | 400 g |
boczek | 250 g |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 0 0 |
olej | 2 łyżki |
wieprzowina | 500 g |
Owoc jałowca cały Prymat | 4 szt. |
natka pietruszki | 2 łyżki |
pieczarki | 400 g |
boczek | 250 g |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 0 0 |
olej | 2 łyżki |
wieprzowina | 500 g |
Owoc jałowca cały Prymat | 4 szt. |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: