Składniki:
bulion | 1 szklanka |
ocet winny | 4 łyżki |
galaretka porzeczkowa | 3 łyżki |
rodzynki | 5 dag |
kapusta czerwona | 1/2 kg |
jabłko | 2 szt. |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 szt. |
jałowiec | 8 jagód |
bulion | 1 szklanka |
ocet winny | 4 łyżki |
galaretka porzeczkowa | 3 łyżki |
rodzynki | 5 dag |
kapusta czerwona | 1/2 kg |
jabłko | 2 szt. |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 szt. |
jałowiec | 8 jagód |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: