Składniki:
mąka | 30 dkg |
masło | 20 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
cukier waniliowy | 2 torebki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
budyń waniliowy | 1 torebka |
mleko | 400 ml |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
winogrona białe | po 40 dkg |
winogrona czerwone | po 40 dkg |
mąka | 30 dkg |
masło | 20 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
cukier waniliowy | 2 torebki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
budyń waniliowy | 1 torebka |
mleko | 400 ml |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
winogrona białe | po 40 dkg |
winogrona czerwone | po 40 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: