Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 45 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 200 gramów
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
masło 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
Kucharek przyprawa uniwersalna szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę gotujemy do miękkości. Odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy bułkę tartą i przyprawę kucharek. Smażymy do momentu, aż bułka uzyska złoty kolor. Dodajemy czosnek, wyłączamy gaz i wszystko dokładnie mieszamy. Bułką tartą polewamy fasolkę.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 07.11.2010 17:45
luibię
Allice 25.09.2010 08:07
bardzo lubię fasolkę z bułką tartą :)
małgorzata114 17.09.2010 15:56
Nie moje zdjęcia!okropnie tu wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak