Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gęś z warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gęś 1 sztuka
marchewka 4 sztuki
cebula 2 sztuki
por 2 sztuki
seler korzeniowy 1 sztuka mała

Przepis i sposób przygotowania na: Gęś z warzywami

Gęś myjemy , nacieramy przyprawami i odstawiamy na godzinę , warzywa ścieramy na tartce, pora kroimy na oł plastry, Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę ,marchewkę , pora, seler, warzywa układamyw naczyniu do pieczenia i wkładamy gęś, pieczemy 1 godzinę , polewając, powstającym płynem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak