Składniki:
Wloszczyzna na wywar(marchew,pietruszka,por i seler) | |
Szczaw(najlepszy swiezy,ale moze byc tez przecier ze sloika) | |
ryż | |
jajko | 2-3 sztuki |
śmietana kwaśna | |
mąka | |
cukier | |
przyprawa uniwersalna | |
sól | |
żeberka wieprzowe | |
żeberka wieprzowe |
Wloszczyzna na wywar(marchew,pietruszka,por i seler) | |
Szczaw(najlepszy swiezy,ale moze byc tez przecier ze sloika) | |
ryż | |
jajko | 2-3 sztuki |
śmietana kwaśna | |
mąka | |
cukier | |
przyprawa uniwersalna | |
sól | |
żeberka wieprzowe | |
żeberka wieprzowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: