CAMEMBERT PANIEROWANY

CAMEMBERT PANIEROWANY

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka tarta pikantna

  • jajko

    1 SZT
  • camembert

    2 serek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serek rozpakować, jajko wymieszać z przyprawami.Serki maczać, panierować w bułce i smażyć z obu stron w głębokim tłuszczu. Podawać z groszkiem i kukurydzą.Może być też podany z sosem żurawinowym.Polecam.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (36)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

babcia

29.10.2012 09:39
fajne

SYLKA

07.07.2012 20:47
super

Andysz

23.04.2012 19:59
super wygląda;))

Marybeth

10.08.2011 06:48
Pysznie wygląda :)

Edyta31

05.07.2011 22:44
ciekawy przepis, muszę spróbować

Natalka1

01.07.2011 19:57
mmmmmmmmmmmm

Allice

31.03.2011 12:13
muszę wypróbowac :)

Jastinka

07.03.2011 10:25
pyszne

Mati13

09.01.2011 12:58
pychotka!

Renata34

02.01.2011 16:38
smakowity

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat