Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc.8: De Volaille według Michela
Kroki postępowania








piersi z kurczaka | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 50 g |
ser żółty | 4 plastry |
szynka parzona | 4 plastry |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 2 szt. |
natka pietruszki | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Musztarda kremska Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | 20 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: